Siirry sisältöön

Mekaaninen lukitus

Kiinteistön lukitusjärjestelmä kannattaa pitää aina ajantasalla turvallisuustason ylläpitämiseksi. Jos kuitenkin luktitusratkaisut ovat päässeet vanhentumaan, asiantuntijamme auttavat mielellään päivitetyn lukitusjärjestelmän valinnassa. Valikoimastamme löytyy useita eri vaihtoehtoja sekä kodin että liikekiinteistöjen suojaamiseen.

ABLOY

Classic
Perinteinen avainjärjestelmä yksittäisiin lukitustarpeisiin, kuten vajan tms. lukitsemiseen.
Sentry
Patentilla suojattu, symmetrinen metalliavain. Ammattilaisten työkaluksi suunniteltu lukitusratkaisu laitteiden ja kaluston turvalliseen säilyttämiseen.
Sento
Kodin peruslukitusratkaisu ja sitä suositellaan omakotitalojen ja mökkien lukitukseen kuten myös pieniin sarjalukostoihin. Symmetrinen avain on patentoitu ja helppokäyttöinen.
Protec2
Yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltainen lukitusratkaisu, jonka metallipäinen, symmetrinen avain on luja. Patentilla suojatun liikkuvan elementin ansiosta avainturvallisuus on huipputasoa.

DORMAKABA

MATRIX
Uusi järjestelmä sopii erinomaisesti ulko-oviin, parvekeoviin, liukuoviin, varaston oviin, omakotitaloihin ja rivitaloihin.Ainutlaatuisen haittamekanismin ja avaimen ansiosta lukitus on erittäin turvallinen ja se luokitellaan korkeimpaan turvallisuusluokkaan. Avainta on lähes mahdoton kopioida laittomasti.
ExperT
Patenttisuojattu vuoteen 2021 asti. Avaimen hienomekaaninen suojattu rakenne tekee siitä käytännössä mahdottoman kopioida laittomasti. Symmetrinen muotoilu tekee avaimesta helpon käyttää. Kaba ExperT lukitusjärjestelmä on laajennettavissa elektromekaanisilla Kaba Elolegic ratkaisuilla.
Gege pExtra
Avain  ja sylinteri ovat suojatttu patentilla vuoteen 2022 ja avaimen mallisuoja vuoteen 2030. Gege on ratkaisuna ExperT tuotteita edullisempi ratkaisu, mutta täyttää vaativimmatkin turvallisuuskriteerit. Avaimen valmistus onnistuu vain lukkojärjestelmän omistajan toimesta. Gege lukitusjärjestelmä on laajennettavissa elektromekaanisilla Gege Elolegic ratkaisuilla.
Gege Flex
GeGe Flex on ainutlaatuinen lisäominaisuus GeGe avainpesille. Markkinoiden ainoa mekaaninen lukko jonka käyttäjä voi itse sarjoittaa. Halutessasi uudet avaimet lukitusjärjestelmään voit poistaa vanhat käytöstä ja ottaa uudet heti käyttöön. Pidät lukituskohteesi turvallisuustason aina korkeana, riippumatta lukkoliikkeen palveluajoista. Itse tehty sarjanvaihto tekee GeGe Flexistä elinkaareltaan erittäin edullisen vaihtoehdon.