Mekaaninen lukitus

Ota yhteyttä ›

Mekaaninen lukitus ajan tasalle Lukkotalossa | Pori

Ovatko kiinteistösi lukitusjärjestelmät päivityksen tarpeessa? Kartoita nykyisen lukituksen turvallisuustaso Lukkotalon ammattilaisten kanssa.

Mekaaninen lukitus on yksinkertainen tapa parantaa erilaisten tilojen ja kiinteistöjen turvallisuutta. Jos lukitusratkaisut ovat päässeet vanhentumaan, lukkoliikkeemme asiantuntijat auttavat mielellään päivitetyn lukitusjärjestelmän valinnassa.

Valikoimastamme ja Abloy-avainjärjestelmistä löytyy useita eri vaihtoehtoja kodin ja liikekiinteistöjen suojaamiseen, sekä mekaanisia että sähköisen lukituksen vaihtoehtoja. Ole yhteydessä tai poikkea käymään, Lukkotalon ammattilaiset auttavat löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivimman lukitusvaihtoehdon!

Ota yhteyttä ›

Abloy Easy nostaa mekaanisen lukituksen uudelle tasolle

ABLOY EASY on kestävä, vaivaton ja turvallinen lukitusvaihtoehto erilaisiin kohteisiin.

Haluaisitko lukitusratkaisun, joka on miellyttävä käyttää ja tarjoaa pitkän patentin tuomaa turvaa? ABLOY EASY on moderni, mekaaninen lukitusratkaisu. Sen muita malleja suurempi avainlehti istuu hyvin käyttäjänsä käyteen ja avain sujahtaa lukkoon molemmin päin symmetrisen muotoilunsa ansiosta.

Mekaaninen lukitus on toimintavarma vaihtoehto. ABLOY EASY palvelee sujuvasti sukupolvelta seuraavalle niin käytön kuin kestävän kehityksenkin näkökulmasta.

Tervetuloa Lukkotaloon, Poriin – kerromme mielellämme lisää EASY:stä ja muista lukitusvaihtoehdoistamme!

Ota yhteyttä ›

MEKAANINEN LUKITUS TARJOAA MONIA VAIHTOEHTOJA

Abloy-lukitusratkaisut

CLASSIC

Perinteinen ja varma perustason lukitusjärjestelmä yksittäisiin lukitustarpeisiin, kuten soutuveneen, vajan tms. lukitsemiseen.

SENTRY

Patentilla suojattu, symmetrinen metalliavain. Ammattilaisten työkaluksi suunniteltu lukitusratkaisu laitteiden ja kaluston turvalliseen säilyttämiseen.

EASY

Huipputurvallinen ratkaisu yksityisen ja julkisen sektorin lukituksiin kouluissa, sairaaloissa, toimistoissa ja asunnoissa. Symmetrinen avain on patentoitu ja helppokäyttöinen.

PROTEC2

Yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltainen lukitusratkaisu, jonka metallipäinen, symmetrinen avain on luja. Patentilla suojatun liikkuvan elementin ansiosta avainturvallisuus on huipputasoa.

Ota yhteyttä ›

Dormakaba-lukitusratkaisut

Matrix

Uusi järjestelmä sopii erinomaisesti ulko-oviin, parvekeoviin, liukuoviin, varaston oviin, omakotitaloihin ja rivitaloihin. Ainutlaatuisen haittamekanismin ja avaimen ansiosta lukitus on erittäin turvallinen ja se luokitellaan korkeimpaan turvallisuusluokkaan. Avainta on lähes mahdoton kopioida laittomasti.

ExperT

Avaimen hienomekaaninen suojattu rakenne tekee siitä käytännössä mahdottoman kopioida laittomasti. Symmetrinen muotoilu tuo puolestaan helppokäyttöisyyttä. Kaba ExperT -lukitusjärjestelmä on laajennettavissa elektromekaanisilla Kaba Elolegic -ratkaisuilla.

GeGe pExtra

Avain ja sylinteri ovat suojattu patentilla vuoteen 2022 ja avaimen mallisuoja vuoteen 2030. Gege on ratkaisuna ExperT-tuotteita edullisempi ratkaisu, mutta täyttää vaativimmatkin turvallisuuskriteerit. Avaimen valmistus onnistuu vain lukkojärjestelmän omistajan toimesta. Gege-lukitusjärjestelmä on laajennettavissa elektromekaanisilla Gege Elolegic -ratkaisuilla.

GeGe Flex

GeGe Flex on ainutlaatuinen lisäominaisuus GeGe-avainpesille. Markkinoiden ainoa mekaaninen lukko, jonka käyttäjä voi itse sarjoittaa. Halutessasi uudet avaimet lukitusjärjestelmään voit poistaa vanhat käytöstä ja ottaa uudet heti käyttöön. Pidät lukituskohteesi turvallisuustason aina korkeana riippumatta lukkoliikkeen palveluajoista. Itse tehty sarjanvaihto tekee GeGe Flexistä elinkaareltaan erittäin edullisen vaihtoehdon.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita