Kiinteistön turvallisuus

Ota yhteyttä ›

Lukkotalo huolehtii kiinteistösi turvallisuusratkaisut kuntoon Porissa

Oikean lukon ja turvallisuusjärjestelmän valinta on monen tekijän summa. Onnistunut lukitusratkaisu ei ole ainoastaan turvallinen, vaan se on juuri sinun yksilölliset tarpeesi huomioiva kaikilta ominaisuuksiltaan.

Lukitusjärjestelmää valittaessa on kiinnitettävä huomiota esimerkiksi käyttäjien määrään, kulunvalvonnan tarpeisiin ja järjestelmän ylläpitoon. Valittavana on sekä mekaanisia että sähköisiä lukitusratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Esimerkiksi yritysten lukitusratkaisujen on toimittava aukottomasti, jotta ne mahdollistavat osaltaan sujuvan yritystoiminnan kaikissa olosuhteissa, vuoden jokaisena päivänä. Yritysten ja toimitilojen ratkaisujen on taivuttava samanaikaisesti monien eri käyttäjien tarpeisiin. Lukituksen on oltava luotettava, mutta samalla liikkumisen on oltava helppoa.

Kodin lukituksessa puolestaan ensisijanen lähtökohta on henkilöturvallisuus. Kodista on voitava poistua nopeasti ja turvallisesti ilman avainta tulipalon tai muun onnettomuuden sattuessa. Toimiva ja turvallinen lukitus saadaan aikaan käyttämällä kahta lukkoa, käyttölukkoa ja varmuuslukkoa. Lukkoyhdistelmällä varmistetaan sekä henkilöturvallisuus että omaisuuden suoja.

Millainen lukitustarpeesi onkaan, Lukkotalo hoitaa kiinteistösi turvallisuusratkaisut ajan tasalle! Saat meiltä kaikki tarvitsemasi lukituspalvelut suunnittelusta ja myynnistä asennukseen ja huoltoon. Ota yhteyttä tai poikkea käymään!

Ota yhteyttä ›
Lukituksen uusi aikakausi

Abloy Pulse lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä

Abloy Pulse on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

Abloy Pulse on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Pulse tuottaa itse oman energiansa ja Pulse-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. Pulse-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Ole yhteydessä tai poikkea Lukkotaloon Poriin, kerromme mielellämme lisää lukitus- ja kulunhallintajärjestelmistä!

Ota yhteyttä ›

Milloin taloyhtiön lukituksen uudistaminen on ajankohtaista?

Taloyhtiön oviympäristön suunnittelu lähtee käyttäjistä ja heidän tarpeistaan.

Kerrostalokiinteistön lukitukseen ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua. Valintoja tehdessä on kiinnitettävä huomiota paitsi tavoiteltuun laatumielikuvaan ja hintatasoon, myös asukkaiden sekä taloyhtiön erityistarpeisiin. Jos asukkaissa on paljon lapsiperheitä ja ikäihmisiä, vaivattoman kulkemisen ja ovien helpon avauksen merkitys korostuu. Tiheästi vaihtuvat asukkaat nostavat puolestaan joustavan avainhallinnan tärkeyttä parhaan turvallisuuden varmistamiseksi.

Digitaalisuus on yksi tämän päivän sanoista myös lukituspuolella. Vaikka sähköisen lukituksen hankintahinta on kalliimpi kuin mekaanisten lukitusvaihtoehtojen, se tuottaa taloyhtiölle säästöjä pidemmällä aikavälillä. Taloyhtiön lukituksen vaihto on helppo toteuttaa esimerkiksi putkiremontin tai muun saneerauksen yhteydessä.

Abloy on sitoutunut ylläpitämään lukitukseen liittyviä tietoja 20 vuotta, jonka jälkeen lukostot poistuvat arkistosta. Kun lukosto päivitetään, se palvelee sujuvasti taas seuraavat 20–50 vuotta.

Tervetuloa Lukkotaloon Poriin, me autamme suunnittelemaan taloyhtiön tarpeisiin sopivimman lukituksen!

Ota yhteyttä ›

Toimivat lukitusratkaisut tukevat arkea

Ovilla on keskeinen rooli myös palveluasumisen arjessa.

Helppokäyttöiset ovet ja lukitusratkaisut edistävät liikuntarajoitteisten esteetöntä kulkemista ja nostavat yleistä viihtyisyyttä myös muiden käyttäjien näkökulmasta. Toisaalta luotettavasti lukitut ovet ja mahdollisuus liikkumisen rajoittamiseen tuovat jokapäiväistä turvaa niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Toimiva ratkaisu huomioi jokaisen käyttäjän yksilölliset tarpeet kustannustehokkaasti, muutoksiin sopeutuen. Kysy lisää, asiantunteva henkilökuntamme palvelee Porissa!

Ota yhteyttä ›

Lisää kiinteistösi turvallisuutta kameravalvonnalla

Saat Lukkotalosta myös kameravalvontajärjestelmät kohteeseesi yhteistyökumppanimme asentamana.

Kameravalvonta soveltuu kaikenlaisiin kiinteistöihin, ennaltaehkäisee esimerkiksi ilkivaltaa ja tuo turvallisuuden tunnetta. Järjestelmä vie kiinteistösi turvallisuuden seuraavalle tasolle! Kameravalvonnan lisäksi saat meiltä myös:

  • hälytinjärjestelmät
  • summerijärjestelmät
  • kulunvalvontajärjestelmät
  • paloturva-, avain- ja kassakaapit
  • kodinturvallisuuden pientarvikkeet

Kysy lisää turvallisuusratkaisuista Lukkotalon ammattilaisilta!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita