Sähköinen lukitus

Ota yhteyttä ›

Sähköinen lukitus tuo mukanaan monia etuja | Pori

Sähköisillä lukitusratkaisuilla on laajennusmahdollisuuksia, joilla pystytään reagoimaan nopeasti muuttuneisiin kulkuoikeus- ja lukitustarpeisiin. Tervetuloa Lukkotaloon !

Sähköiset lukitusjärjestelmät ovat ominaisuuksiltaan huomattavasti monipuolisempia kuin mekaaniset ratkaisut. Korkea turvallisuustaso saavutetaan yhdistämällä sähköinen lukitus mekaaniseen lukitukseen. Näin kulkuoikeuksiin voidaan asettaa aikarajoituksia ja saada kulunvalvontatietoa, sillä jokaisesta ovenavauksesta jää jälki. Myös esimerkiksi hävinneen avaimen kulkuoikeuden sulkeminen on helppoa.

Sähköiset lukitusratkaisut ovat erityisen hyödyllisiä esimerkiksi taloyhtiöissä ja yleisissä tiloissa. Vaikka sähköinen lukitus on kalliimpi vaihtoehto aloituskustannuksiltaan, sen elinkaarikustannukset ovat edulliset, eikä sähköisten lukitusratkaisujen heikkoutena ole esimerkiksi umpeutuvaa patenttia kuten mekaanisissa lukitusvaihtoehdoissa.

Lukkotalo Porissa suunnittelee, myy ja asentaa juuri tarpeidesi mukaisen sähköisen lukitusratkaisun! Saat meiltä esimerkiksi sähkömekaaniset Abloy- ja iLOQ-lukitusratkaisut sekä Yale Doorman -älylukot. Tervetuloa lukkoliikkeemme asiakkaaksi!

Yale Doorman -älylukko helpottaa asumisen arkea

Kiinnostaisiko älykäs lukitusratkaisu, joka poistaa avaimiin liittyvät ongelmat? Lukkotalo Porissa palvelee!

Kukapa meistä ei olisi joskus pohtinut, muistinko lukita oven lähtiessäni? Myös avaimet ovat saattaneet olla kateissa kerran jos toisenkin. Nykypäivän vaatimukset täyttävä Yale Doorman on avaimeton älylukko, joka ratkaisee muun muassa edellä mainitut ongelmat. Yale Doorman lukitsee oven automaattisesti ja aukeaa älypuhelimella, koodilla tai kulkutunnisteella. Lukkotalosta Yale Doorman -älylykon asennus sinunkin kohteeseesi!

Haluatko tietää lisää? Ole yhteydessä, ammattilaisemme palvelevat mielellään. Saat meiltä myös muun muassa Yale Linus -lukot.

Lukkotalo on kultatason Yale-partner.

Ota yhteyttä ›

Abloyn sähköiset lukitusratkaisut Lukkotalosta

PULSE

Abloy Pulse on turvallinen, huoleton ja ekologinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Järjestelmä mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Optima

Abloy Optima on etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton järjestelmä, joka asennetaan tarvittaviin oviin, kuten kaikkiin taloyhtiön yhteisiin tiloihin.

PROTEC2 + CLIQ

Voidaan laajentaa CLIQ-ominaisuuksilla, jolloin tietyt tai kaikki tuotteet ovat elektromekaanisia. Järjestelmä kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään.

Ota yhteyttä ›

iLOQ on uraauurtava digitaalinen lukitusjärjestelmä

Privus-lukitusjärjestelmä

iLOQ Privus on huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä kotien ja pienten yritysten käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, käyttöavaimista ja ohjelmointiavaimista. iLOQ Privus antaa sinulle mahdollisuuden määritellä itse pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

S10 -elektroninen lukitusjärjestelmä

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

S50-pääsynhallintajärjestelmä

iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu, joka säästää resursseja ja yksinkertaistaa hallintaa. Tuote on suunnattu esimerkiksi sähköntuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, vedenkäsittelylaitoksille, kiinteistöpalveluille ja kuljetuspalveluille.

S5-pääsynhallintajärjestelmä

iLOQ S5 on turvallinen ja paristoton pääsynhallintajärjestelmä, joka koostuu iLOQ Manager -etähallinnasta, iLOQ Online -kulunhallintatuotteista sekä iLOQ S5 -avaimista ja lukoista. Toisin kuin muut iLOQ-tuoteperheen tuotteet, uusi iLOQ S5-tuoteperhe mahdollistaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välisen viestinnän.

Kysy lisää lukituksen ammattilaisiltamme tai poikkea Lukkotaloon, Poriin!

Ota yhteyttä ›

Dormakaban sähköinen lukitus

Gege Elolegic

Mekaaniseen Kaba ExperT tai Gege -avaimeen voidaan helposti lisätä sähköisen lukituksen Kaba Elolegic -ominaisuudet. Avaimen poistaminen tapahtuu yksinkertaisesti ohjelmoimalla avainpesät uudestaan, nopeaa ja turvallista! Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille – jokainen avain on erilainen. Elolegic-ratkaisu voidaan varustaa myös aikaohjauksella sekä tapahtumalokiraportoinnilla.

TouchGo

Vallankumouksellinen uutuus sähköisessä lukituksessa. Kaba TouchGo -ratkaisu päästää kulkuoikeuden omaavat henkilöt ovesta ilman kulkuoikeuden erillistä esittämistä. Riittää, että kulkuoikeuteen oikeuttava kortti tai muu tunniste on hallussa – esimerkiksi housujen tai takin taskussa.

Kysy lisää Lukkotalosta ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita