Ovi- ja porttiautomatiikka

Ota yhteyttä ›

Ovi- ja porttiautomatiikka erilaisiin kohteisiin | Pori

Lukkotalosta oviautomatiikan ja porttiautomatiikan suunnittelu, myynti, asennus ja huolto tarpeidesi mukaan.

Oviautomatiikkaa hyödynnetään nykyisin enenevissä määrin, sillä se sujuvoittaa liikkumista ja tuo mukanaan esteettömyyttä. Oviautomatiikka huomioi taloyhtiöiden erilaisten asukkaiden tarpeet ja sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi vammaispalveluihin ja palveluasumisen yksiköihin. ARA myöntää avustuksia liikkumisesteiden poistamiseen, mikäli näin mahdollistetaan liikuntarajoitteisen pääsy asuinrakennukseen (esimerkiksi ulko-ovien automatisointi). Oviautomatiikan ratkaisut soveltuvat erinomaisesti myös kaupan, teollisuuden ja julkisten kiinteistöjen moniin tarpeisiin.

Saat meiltä monipuoliset ovi- ja porttiautomatiikan tuotteet, kuten saranaoviautomaatit sekä ovi- ja porttipuhelimet. Tutustu myös sähköisiin ja mekaanisiin lukitusratkaisuihimme.

Poikkea myymäläämme Poriin tai ole yhteydessä, miten sinulle parhaiten sopii, niin suunnittelemme sinulle sopivimmat ovi- ja porttiautomatiikkaratkaisut!

Ota yhteyttä ›

Porttiautomatiikka tuo helppoutta, sujuvuutta ja turvallisuutta

Erilaiset portit voidaan varustaa koneistolla ja monipuolisella ohjausautomatiikalla sekä liittää osaksi kiinteistön kulunvalvontaa.

Portilla voidaan vähentää ja estää kiinteistöjen ja pihojen alueilla tapahtuvaa luvatonta läpikulkua ja muuta liikkumista tehokkaasti. Samalla portti suojaa kiinteistöä ja piha-aluetta ilkivallalta ja varkauksilta. Porttiautomatiikka mahdollistaa portin automaattisen avautumisen ja sulkemisen vain siihen oikeutetuille henkilöille, jolloin liikennettä saadaan valvottua liikkuvuuden sujuvuuden kärsimättä. Porttiautomatiikkaa hyödyntävät puomiportti-, saranaportti- ja liukuporttikoneistot  soveltuvat erilaisiin käyttötartpeisiin kohteen tarpeen mukaan.

Porttiautomatiikan ratkaisut soveltuvat esimerkiksi:

  • teollisuus
  • logistiikkakeskukset
  • varastoalueet
  • noutopihat
  • liikenneasemat, esim. satamat ja lentokentät
  • parkkihallit ja pysäköintialueet
  • kiinteistöt

 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita