Siirry sisältöön

Sähköinen lukitus

Sähköisillä lukitusratkaisuilla on laajennusmahdollisuuksia, joilla pystytään reagoimaan nopeasti muuttuneisiin kulkuoikeus- ja lukitustarpeisiin. Korkea turvallisuustaso saavutetaan kun mekaaniseen lukitukseen yhdistetään sähköinen lukitus, jolla voidaan asettaan mm. aikarajoituksia kulkuoikeuksiin ja sen myötä mahdollisuus saada tietoa kulunvalvonnan muodossa.

ABLOY

 

Pulse
Uusi turvallinen, huoleton ja ekologinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Järjestelmä mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.
Optima
Etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton järjestelmä, joka asennetaan tarvittaviin oviin, kuten kaikkiin taloyhtiön yhteisiin tiloihin.
Protec2 + CLIQ
Voidaan laajentaa CLIQ-ominaisuuksilla, jolloin tietyt tai kaikki tuotteet ovat elektromekaanisia. Järjestelmä kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään.

ILOQ

 

Privus lukitusjärjestelmä
Huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä kotien ja pienten yritysten käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, käyttöavaimista ja ohjelmointiavaimista. iLOQ Privus antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.
S10 elektroninen lukitusjärjestelmä
iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.
S50 pääsynhallintajärjestelmä
iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu, joka säästää resursseja ja yksinkertaistaa hallintaa. Tuote on suunnattu esimerkiksi sähköntuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, vedenkäsittelylaitoksille, kiinteistöpalveluille ja kuljetuspalveluille.
S5 S5 pääsynhallintajärjestelmä
iLOQ S5 on turvallinen ja paristoton pääsynhallintajärjestelmä, joka koostuu iLOQ Manager -etähallinnasta, iLOQ Online -kulunhallintatuotteista sekä iLOQ S5 -avaimista ja lukoista. Toisin kuin muut iLOQ-tuoteperheen tuotteet, uusi iLOQ S5-tuoteperhe mahdollistaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välisen viestinnän. Kysy lisää myyjiltämme tai tutustu myymälöissämme!

DORMAKABA

 

Gege Elolegic
Mekaaniseen Kaba ExperT tai Gege avaimeen voidaan helposti lisätä sähköisen lukituksen Kaba Elolegic ominaisuudet. Avaimen poistaminen tapahtuu yksinkertaisesti ohjelmoimalla avainpesät uudestaan – nopeaa ja turvallista.Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille – jokainen avain on erilainen. Elolegic ratkaisu voidaan varustaa myös aikaohjauksella sekä tapahtumaloki raportoinnilla.
TouchGo
Vallankumouksellinen uutuus sähköisessä lukituksessa. Kaba TouchGo ratkaisu päästää kulkuoikeuden omaavat henkilöt ovesta ilman kulkuoikeuden erillistä esittämistä. Riittää, että kulkuoikeuteen oikeuttava kortti tai muu tunniste on halussa – esimerkiksi housujen tai takin taskussa.